Araştırmacı Tarafından Başlatılan Klinik Araştırmalar ve Veri Sempozyumu

İstanbul Üniversitesi Fen Fakültesi
Prof. Dr. Cemil Bilsel Konferans Salonu
İSTANBUL

Araştırmacı Tarafından Başlatılan Klinik Araştırmalarda ve Klinik Araştırmalarda Veri Kullanımında tartışılması için mükemmel bir ortam sağlarken; Elektronik Sağlık Kayıtları, Büyük Veri ve veri kullanımındaki gelişmelerin Araştırmacı Tarafından Yönetilen Araştırmanın gelişmesine nasıl katkı sağlayacağı  sempozyumun odak noktasını oluşturacaktır.Etik, yasal ve yönetsel konular da ilgili oturumlarda işlenecektir.

Sempozyum Akışı:

12.09.2018 (Sabah) : Araştırmacı Tarafından Başlatılan Klinik Araştırmalar ve Veri Kullanımında Türkiye
12.09.2018 (Öğleden Sonra): Sözlü Sunumlar ve Poster Sunumları
13.09.2018 (Sabah): Konferanslar
13.09.2018 (Öğleden Sonra): ICN üyesi ülke ve merkezlerin, Araştırmacı Tarafından Başlatılan Klinik Araştırmalar ve  Veri Kullanımı ile ilgili sunumları

İstanbul Üniversitesi Klinik Araştırmalar Mükemmeliyet Merkezi (İÜKAMM) tarafından düzenlenen ve Uluslararası Klinik Araştırma Merkezleri Ağı (ICN) tarafından desteklenen
Araştırmacı Tarafından Başlatılan Klinik Araştırmalar ve Veri Sempozyumu’nun 12-13 Eylül 2018 tarihlerinde İstanbul Üniversitesi Fen Fakültesi Prof. Cemil Bilsel Konferans Salonu’nda gerçekleştirilecektir.